Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Parket voor elk interieur

Parket Matthys plaatst kwaliteitsvolle parketvloeren in woningen, winkels en horecapanden. Dit kan zowel in nieuwbouw als bij renovatie, voor één ruimte of meerdere. Wij plaatsen parket voor particulieren en werken nauw samen met architecten en binnenhuisarchitecten.

Voor onze parketvloeren gebruiken we enkel kwaliteitsvol Europees hout uit duurzame houtkap. Hierin hebben we een voorkeur voor Frans en Belgisch hout en zijn we gespecialiseerd in massieve, traditionele en half-massieve eiken parketten met een natuurlijke, robuuste en verouderde afwerking. Het uitzicht en aanvoelen van dit type parket is warm, natuurlijk en authentiek. Alhoewel deze parketvloeren mooi aansluiten bij de hedendaagse interieurtrends, zijn ook andere stijlen en afwerkingen mogelijk.

Ook voor het renoveren en repareren van oude parketten kan je bij ons aankloppen. Met veel liefde voor het vak en levend hout zorgen we er voor dat je parket wordt hersteld in zijn oorspronkelijke staat of via kleuren en een oppervlaktebehandeling een nieuw, modern uitzicht krijgt.

Hoe gaan we te werk?

  • Kom op afspraak langs in onze toonzaal en ontdek via stalen de parketsoorten, patronen, houtsoorten, kleuren en afwerkingen die we aanbieden. We staan steeds in voor maatwerk en adviseren je graag in je zoektocht naar het parket van je dromen.
  • Heb je een keuze gemaakt en de correcte oppervlakte doorgegeven? Dan ontvang je van ons een prijsofferte, waarbij we na goedkeuring de plaatsing of renovatie van jouw parketvloer in de planning vastleggen.
  • Het vakkundig plaatsen of renoveren van het parket gebeurt steeds in aanwezigheid van de zaakvoerder van Parket Matthys. Zo heb je steeds een direct aanspreekpunt voor al je vragen. Woon of werk je in het pand waarin we de werken uitvoeren? Dan wordt het omringend interieur zorgvuldig afgedekt en realiseren we alle werken met zo min mogelijk overlast. Alle schuurwerk wordt uitgevoerd met krachtige afzuiging, terwijl we de werf steeds netjes achterlaten.
  • Wanneer je nieuwe parketvloer er in al zijn glorie ligt, staan we je graag bij met gebruiks- en onderhoudsadvies.
Op zoek naar het parket van je dromen? Bekijk onze realisaties en leg snel je plannen aan ons voor.